Μενού
Καλάθι

Η ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ

Η ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ
-10 %
Η ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ

Ένα ανοιξιάτικο πρωινό του 1996, σε ένα ξενοδοχείο, στο Πήλιο, αποκαλύπτεται μια μακάβρια σκηνή. Μαθητές και καθηγητές, μέλη μιας σχολικής εκδρομής, κείτονται άψυχοι στο πάτωμα της αίθουσας του πρωινού. Είναι όλοι νεκροί. Ή σχεδόν όλοι.
Ο Ερμής είναι ένας μαθητής γυμνασίου με κρυφό πάθος για τη ζωγραφική, ιδιαίτερα εσωστρεφής και ιδιαίτερα ήσυχος. Μέχρι που αποφασίζει να δολοφονήσει τους συμμαθητές του.
Χρόνια μετά, ο καλύτερος του φίλος και μοναδικός επιζών της μαζικής δολοφονίας προσπαθεί να ρίξει φως στο τι ακριβώς συνέβη τους μήνες πριν από το έγκλημα. Μέσα από μια αφήγηση που ανασυνθέτει τη μνήμη, εμπλέκοντάς τη με την ιστορία της τέχνης, επιχειρεί να ερμηνεύσει τον βυθό των γεγονότων.
Με μια πρωτότυπη οπτική πάνω στα θέματα της παιδικής κακοποίησης, του bullying και της εφηβικής παραβατικότητας, Η σφαγή των αθώων εξερευνά τη φύση της βίας αλλά και την έννοια της δημιουργικότητας.

ΒΙΒΛΙΟ
ΣυγγραφέαςΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Θεματική ΚατηγορίαΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Ημ. Έκδοσης2025
Σελίδες160
ISBN9786180160079
ΒιβλιοδεσίαΜΑΛΑΚΟ

Γράψτε μια κριτική

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha
13.95€
15.50€
Χωρίς ΦΠΑ: 13.95€
  • Stock: In Stock
  • ΕΚΔΟΤΗΣ: ΨΥΧΟΓΙΟΣ
  • Model: 9786180160079
  • Dimensions: 0.00cm x 14.00cm x 21.00cm
  • SKU: 9786180160079
  • ISBN: 9786180160079
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα τη χρήση των cookies